Email marketing Service

Ook graag gebruik maken van een Email Marketing Service, maar vind je het te duur? Of je nu af en toe, of zeer regelmatig e-mailt. Emailmarketing Manger heeft een pakket dat aansluit op je wensen én dat betaalbaar is voor het MKB segment.

Keuze 1: complete email marketing service voor starters

Keuze 2: email marketing service voor groeiende bedrijven

Keuze 3: voor een zeer actieve email marketing strategie

Onze Email marketing services

De beste Email Marketing Service van Nederlandse bodum

Keuze 1

De keuze voor bedrijven die starten met email marketing. Met deze service krijg je toegang tot een compleet gekoppelde en ingerichte email marketing software. Je hebt dus helemaal geen omkijken meer naar de techniek.

Én je kunt ons elke maand ook nog eens één keer aan het werk zetten! Perfect dus voor wanneer je net begint in je email marketing avontuur.

Keuze 2

De keuze voor bedrijven die meer omzet willen halen uit hun email marketing activiteiten. Met deze service krijg je toegang tot een compleet gekoppelde en ingerichte email marketing software. Je hebt dus helemaal geen omkijken meer naar de techniek.

Én je kunt ons elke maand ook nog eens twee keer aan het werk zetten! Perfect dus voor wanneer je door wilt groeien.

Keuze 3

De keuze voor bedrijven die zeer actief zijn met hun email marketing activiteiten. Met deze service krijg je toegang tot een compleet gekoppelde en ingerichte email marketing software. Je hebt dus helemaal geen omkijken meer naar de techniek.

Én je kunt ons elke maand ook nog eens ongelimiteerd aan het werk zetten! Perfect dus voor de echt actieve bedrijven.

Email marketing service

De beste Email Marketing Service van Nederland

Keuze 1 - voor starters

Voor starters ondernemers die zonder marketing kennis toch succesvol willen worden met email marketing. Maar het liever niet zelf willen doen.

Keuze 2 - voor een groeiend account

Voor de ondernemer die meer uit zijn email marketing wil halen. Til het naar een professioneel niveau zonder dat je er veel tijd aan kwijt bent.

Keuze 3 - voor echt actieve acccounts

Voor bedrijven die actief bezig zijn met email marketing, en dit willen uitbesteden aan een professional.  

Prijzen

Email Marketing Service & Prijzen

F.A.Q.

Frequently Asked Questions

Welke betaal mogelijkheden zijn er?

Betalingen voor abonnementen bij Emailmarketig Manager verlopen via automatische incasso. Uiteraard ontvang je maandelijks een factuur waardoor de kosten en BTW aftrekbaar zijn voor de belasting.

Is het mogelijk per jaar te betalen ipv per maand?

Ja dat kan zeker. Hiervoor ontvang je een 10% korting over het jaarbedrag.

Hoe jaarlijkse facturering werkt:

• Betaal vooraf voor de komende 12 maanden en bespaar 10%.
• Ontvang een jaarlijkse factuur met daarop de korting en uw jaarlijkse factuurdatum.
• De jaarlijkse factureringscyclus wordt automatisch verlengd op uw jaarlijkse factureringsdatum. Maak u geen zorgen, we sturen u een maand voor het einde van de betalingscyclus een herinneringsmail.
• Betaling van het jaarabonnementen gaat net als maandelijkse betalingen via automatische incasso en er is geen restitutie.

Upgraden:

• Upgrade op elk moment naar een hoger plan. Upgrades worden onmiddellijk van kracht en starten een nieuwe jaarlijkse abonnementscyclus voor facturering.
• Eventuele resterende servicedagen worden in mindering gebracht op de prijs van het opgewaardeerde plan.

Downgraden naar lager plan:

• Downgrade-opties zijn alleen beschikbaar in de laatste maand van de jaarlijkse factureringscyclus.
• Eventuele downgrades worden van kracht aan het einde van de betalingscyclus.

Is Emailmarketing Manger GDPR/AVG compliant

We zijn er trots op dat we volledig voldoen aan alle eisen die gesteld worden op wetgeving gebied. Zo voldoen we volledig aan de AVG (internationaal GDPR) wetgeving.

Waar worden persoonsgegevens opgeslagen?

Uw gegevens worden opgeslagen in onze beveiligde datacenters in America, uitsluitend op de AWS cloud van Amazone. 

Deze servers voldoen aan kernbeveiligings- en nalevingsvereisten, zoals gegevenslocatie, bescherming en vertrouwelijkheid. Hiermee voldoen we volledig aan de AVG wetgeving.

Hoe beschermt Emailmarketing Manager klantendata?

We hechten veel waarde aan de privacy en bescherming van gegevens van onze klanten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we uw gegevens beheren, verwerken en opslaan die zijn ingediend in het kader van onze dienstverlening.

Hoe kan in contact opnemen met Emailmarketing Manager?

Contact kan op verschillende manieren met ons worden opgenomen. Er kan altijd een contactformulier op de website worden ingevuld, dan komen we binnen 24 uur terug op je bericht.

Via de mail zijn we ook bereikbaar:

En uiteraard zijn we telefonisch berijkbaar op het nummer 06 – 517 438 09

Email marketing uitbesteden de juiste zet?

Ben je nog niet helemaal zeker of email marketing uitbesteden bij Emailmarketing Manager de juiste zet is? Neem dan gerust even contact op met ons support team. Zij zullen al je vragen beantwoorden, zodat je een goed overwogen keuzen kan maken.

WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Testimonials van klanten

"Door een analytische blik en technische achtergrond gecombineerd met marketing-kennis is Emailmarketing Manager de ideale sparringpartner voor je email marketing"

Sjoukje Bakker

Eigenaar , Profbloggers

"De email marketing service van Emailmarketing Manager gaf ons de kans betaalbaar onze email marketing uit te besteden. Dit heeft ons zoveel tijd en moeite bespaard niet te geloven"

Calvin de Vries

Mede-eigenaar, Detaill.nl

"Een erg fijne samenwerking met Emailmarketing Manager. Ik ben super blij hoe mijn email marketing nu is opgezet met een aantal zeer goed converterende mailflows"

Rienk Bauritius

Eigenaar, Mancademy

Tevredenheid Garantie

24 uur's support

Je hebt de garantie dat verzoeken binnen 24 uur* uitgevoerd zijn. Dit is één van de snelste support services van alle email marketing aanbieders.

Installatie garantie

We garanderen een technisch foutloze installatie van de software. Nooit meer onzekerheid of je software goed ingesteld staat, wij geven je de garantie dat het zo is.

30 Dagen Gratis 

Probeer onze Email Marketing Service nu 30 dagen gratis uit. Geen beperkingen in aantal contacten of e-mails. Je krijgt letterlijk overal toegang toe!

Email marketing service voor het MKB. Van installatie tot het opzetten van een hele email marketing strategie. Premium email marketing service toegankelijk voor iedere budget.

 

KVK nummer: 72358483
BTW nummer: NL001349981B76

© 2020-2021 Emailmarketing Manager.