Email marketing uitbesteden

Ook graag je email marketing uitbesteden? Of je nu alleen de installatie wilt uitbesteden of dat je alles uit handen wilt geven Emailmarketing Manger heeft de oplossing die bij jouw behoefte aansluit.

Wat we doen

Een complete én betaalbare Email Marketing Service voor het MKB.

Alles met A+ service

We zijn zeer trots op onze niveau van service. Of het  nu gaat om het installeren van de software of het totaal overnemen van de email marketing, wij zorgen voor de best mogelijke ervaring. Met onze service en de garanties die we geven ben je wel gek als je het zelf doet!

Keuze 1

De keuze voor bedrijven die starten met email marketing. Met deze service krijg je toegang tot een compleet gekoppelde en ingerichte email marketing software. Je hebt dus helemaal geen omkijken meer naar de techniek.

Én je kunt ons elke maand ook nog eens één keer aan het werk zetten! Perfect dus voor wanneer je net begint in je email marketing avontuur.

Keuze 2

De keuze voor bedrijven die meer omzet willen halen uit hun email marketing activiteiten. Met deze service krijg je toegang tot een compleet gekoppelde en ingerichte email marketing software. Je hebt dus helemaal geen omkijken meer naar de techniek.

Én je kunt ons elke maand ook nog eens twee keer aan het werk zetten! Perfect dus voor wanneer je door wilt groeien.

Keuze 3

De keuze voor bedrijven die zeer actief zijn met hun email marketing activiteiten. Met deze service krijg je toegang tot een compleet gekoppelde en ingerichte email marketing software. Je hebt dus helemaal geen omkijken meer naar de techniek.

Én je kunt ons elke maand ook nog eens ongelimiteerd aan het werk zetten! Perfect dus voor de echt actieve bedrijven.

Onze software features

Volledige controle over je email marketing

Of je nu heel actief mailt of contacten af en toe op de hoogte stelt van nieuwe ontwikkelingen. Één ding is zeker, met de features van onze software ben je volledig in controle. Data die veilig in Europa is opgeslagen, uitgebreide data analyse en zeer betrouwbare software.

Mobile responsive

Alle email en website formulieren zijn volledig mobile responsive

A/B splittesten

Verbeter je emails door met A/B split testen te zien wat wel en niet werkt

Betrouwbare software

98% reliability gegarandeerd. Je weet dus altijd zeker dat de software werkt

Veilige data opslag

Al je data veilig en volledig AVG proof opgeslagen op servers in Europa

Data analyse

Data analyse mogelijkheid om email campagne resultaten te verbeteren

Marketing & transactie mails

Stuur marketing én transactionele emails vanuit één plek in één design

Email marketing service

De beste Email Marketing Service van Nederland

Keuze 1 - voor starters

Voor starters ondernemers die zonder marketing kennis toch succesvol willen worden met email marketing. Maar het liever niet zelf willen doen.

Keuze 2 - voor een groeiend account

Voor de ondernemer die meer uit zijn email marketing wil halen. Til het naar een professioneel niveau zonder dat je er veel tijd aan kwijt bent.

Keuze 3 - voor echt actieve acccounts

Voor bedrijven die actief bezig zijn met email marketing, en dit willen uitbesteden aan een professional.  

Prijzen

Email Marketing Service & Prijzen

Vraag het een Expert en Start Vandaag Nog!

Neem contact op met een van onze experts en kijk wat Emailmarketing Manager voor jou bedrijf kan betekenen. Van een basis installatie tot het totaal uitbesteden van je email marketing werkzaamheden, alles is mogelijk.

Waarom email marketing uitbesteden

Met Email Marketing Manager

Het is altijd een beetje spannend een samenwerking aan te gaan, zeker als het gaat om je eigen bedrijf. Daarom geven we een aantal garanties waar jij als toekomstige klant van op aan kan.

Betrouwbare & klantvriendelijke software

Garantie dat de software goed is geïnstalleerd

Geen extra kosten voor een grotere email lijst

Een 24 uur's service* voor support verzoeken

All-in prijs voor je email marketing

WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Testimonials van klanten

"Door een analytische blik en technische achtergrond gecombineerd met marketing-kennis is Emailmarketing Manager de ideale sparringpartner voor je email marketing"

Sjoukje Bakker

Eigenaar , Profbloggers

"De email marketing service van Emailmarketing Manager gaf ons de kans betaalbaar onze email marketing uit te besteden. Dit heeft ons zoveel tijd en moeite bespaard niet te geloven"

Calvin de Vries

Mede-eigenaar, Detaill.nl

"Een erg fijne samenwerking met Emailmarketing Manager. Ik ben super blij hoe mijn email marketing nu is opgezet met een aantal zeer goed converterende mailflows"

Rienk Bauritius

Eigenaar, Mancademy

Tevredenheid Garantie

24 uur's support

Je hebt de garantie dat verzoeken binnen 24 uur* uitgevoerd zijn. Dit is één van de snelste support services van alle email marketing aanbieders.

Installatie garantie

We garanderen een technisch foutloze installatie van de software. Nooit meer onzekerheid of je software goed ingesteld staat, wij geven je de garantie dat het zo is.

30 Dagen Gratis 

Probeer onze Email Marketing Service nu 30 dagen gratis uit. Geen beperkingen in aantal contacten of e-mails. Je krijgt letterlijk overal toegang toe!

Email marketing service voor het MKB. Van installatie tot het opzetten van een hele email marketing strategie. Premium email marketing service toegankelijk voor iedere budget.

 

KVK nummer: 72358483
BTW nummer: NL001349981B76

© 2020-2021 Emailmarketing Manager.