Waarom klanten klant zijn…

Weet je niet zeker of onze Email Marketing Service van meerwaarde is? Na het lezen van deze “use cases” van onze succesvolle klanten kan ook jij niet wachten tot je met ons samen kan werken.

Fruitzaam Gifts

Webshop succes

Het afgelopen jaar is booming geweest voor webshops. Lockdown na lockdown laten de winkelstraten er verlaten bij liggen. Een perfecte tijd voor webwinkels zou je zeggen, maar ook hier is de concurrentie moordend.

FruitzaamGifts.nl is een webshop die erg succesvol is. Daar heeft hun formule bij geholpen. “Fruitmanden bestellen voor zieke collega’s, vrienden en  familieleden”. Dat wilde natuurlijk wel gedurende deze Corona periode. Maar hoe haal je maximaal succes uit deze formule? Daarvoor werd Emailmarketing manager ingevlogen.

De ideeën kwamen snel, een loyaliteit programma, succesvolle nieuwsbrieven en natuurlijk stimulans voor meer afgerekende winkelmandjes. En dit was nog maar het begin.

“Emailmarketing Manager is een betrouwbare partij. Fruitzaam Gifts was op zoek naar de juiste methode om onze klanten te bereiken en dat is gelukt. Los van de kundigheid op dit vlak heeft Arnout ons ook geholpen met de technische aspecten. Onze klanten kunnen nu goed en op tijd geïnformeerd worden over de nieuwste en leukte cadeaus en missen niks tijdens Sinterklaas, Kerst of Valentijn.

We bevelen Arnout van Emailmarketing Manager dan ook zeker aan. Hij is vooral eerlijk en proactief als je wat vraagt.”

Said Hatuina

Eigenaar , FruitzaamGifts

Met Arnout van Emailmarketing Manager heb ik echt een A-speler in mijn team. Iemand die mee denkt en het hele stuk email marketing oppakt en naar ’the next level’ brengt.

Hij is betrouwbaar, denkt slim mee in mogelijkheden en heeft innovatie werkwijzen waardoor ik maandelijks helder inzicht hebt in wat er in het stuk ‘automations’ gebeurt.

Jefta Bade

Eigenaar , Draw for Good

Draw For Good

Online leer platform

Jefta staat aan de top van zijn werkveld als succesvol visual consultant. Een nieuw beroep waarbij hij het plan van een bedrijf of managementteam weet te vertalen naar een praktische tekening die voor iedereen duidelijk is, zonder moeilijke woorden.

Super tof, goed betaald (je zit niet voor niets in een board meeting), maar wel altijd afhankelijk van je eigen uren. En daarmee zit er dus een limit op je inkomsten, dat moest anders.

Daarom heeft Jefta een online leerplatform opgezet waarmee hij een revolutie in zakelijke communicatie veroorzaakt. Bij hem leren professionals om complexiteit te vertalen naar een helder plaatje. Dat opzetten… daar komt veel techniek bij kijken.

En dat is wat Emailmarketing Manager voor hem heeft weg genomen. Nu kan Jefta zich volledig richten op wat hij goed doet. Het vol krijgen van zijn online lessen met zijn unieke energie én natuurlijk het overdragen van zijn expert kennis.

Anglers

Online marketing bureau

Anglers is niet het doorsnee online marketing bureau, ze staan dicht bij de klant. Hun medewerkers werken namelijk vaak op locatie waardoor ze echt weten wat er speelt en hier het best op ingespeeld kan worden.

Om van dit unieke concept een succes te maken moeten er natuurlijk leads verzameld worden. De theoretische kennis hoe nieuwe leads te verzamelen, dat zit wel goed. Maar een werknemer trainen om email marketing software zo goed onder de knie te krijgen als een expert is duur en duurt lang.

En dan is Emailmarketing Manager de ideale aanvulling. In een intensieve brainstorm sessie zijn de ideeën voor lead generatie besproken: Whitepapers, infographics en webinars.

De online marketeers van Anglers kunnen dus doen waar ze goed in zijn, het creëerden van content terwijl de “saaie” techniek door een expert word uitgevoerd.

“Emailmarketing Manager is een betrouwbare leverancier en een prettige samenwerkings-partner. Samen weten we de beste automatiseringsoplossingen voor onze klanten én voor onszelf in te richten.”

Jules Sohier

Eigenaar , Anglers

Nog niet overtuigd?!

WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Testimonials van klanten

"Door een analytische blik en technische achtergrond gecombineerd met marketing-kennis is Emailmarketing Manager de ideale sparringpartner voor je email marketing"

Sjoukje Bakker

Eigenaar , Profbloggers

"De email marketing service van Emailmarketing Manager gaf ons de kans betaalbaar onze email marketing uit te besteden. Dit heeft ons zoveel tijd en moeite bespaard niet te geloven"

Calvin de Vries

Mede-eigenaar, Detaill.nl

"Een erg fijne samenwerking met Emailmarketing Manager. Ik ben super blij hoe mijn email marketing nu is opgezet met een aantal zeer goed converterende mailflows"

Rienk Bauritius

Eigenaar, Mancademy

30 Dagen Gratis 

Probeer onze Email Marketing Service nu 30 dagen gratis uit. Geen beperkingen in aantal contacten of e-mails. Je krijgt letterlijk overal toegang toe!

Email marketing service voor het MKB. Van installatie tot het opzetten van een hele email marketing strategie. Premium email marketing service toegankelijk voor iedere budget.

 

KVK nummer: 72358483
BTW nummer: NL001349981B76

© 2020-2021 Emailmarketing Manager.