Wat Emailmarketing Manager speciaal maakt…

Totaal verzorgde email marketing

Wanneer je over het internet heen struinen zie je de meest bizarre dingen op het gebied van email marketing voorbij komen. Webshops en E-commerce bedrijven die helemaal niets doen met email marketing, service gerichte bedrijven die nog nooit van een afspraakherinnering gehoord hebben en ga zo maar door.

Eerst begrepen wij dit niet, maar kort voor de lancering van Emailmarketing Manager waren we er achter gekomen. Zo is een groep ondernemers geïntimideerd door de techniek, en een tweede vind email marketing simpelweg te duur.

Emailmarketing Manger is gelanceerd om precies deze twee groepen ondernemers te ondersteunen. Zo nemen we de zorgen over de techniek weg door alles foutloos te koppelen en installeren. Zo hoef jij als ondernemer daar geen zorgen meer over te maken.

Dan moesten alleen de kosten nog gereduceerd worden. Veel email marketing software aanbieders zijn in het begin namelijk erg goedkoop. Maar zodra je lijst met contacten groter word groeien de kosten vaak voor de baten uit. Bij Emailmarketing Manager niet,  en dit is uniek in Nederland.

En deze lage kosten heb ik ook maar direct doorgevoerd in de serviceabonnementen. Zo kun je je email marketing volledig uitbesteden voor een prijs die ook voor iedere ondernemer toegankelijk is

Onze missie

Wij hebben die visie om email marketing voor iedere ondernemer toegankelijk te maken. En dat is met onze unieke abonnementen gelukt. Nu kun je zonder kennis, en met een klein budget je volledige email marketing uitbesteden. Of als je meer controle wilt houden alleen de technische werkzaamheden.

Onze visie

Het is onze visie om email marketing voor iedere ondernemer een betaalbare oplossing te maken. Voor grote bedrijven is dit het marketingkanaal met de hoogste ROI en wij willen dit voor iedereen mogelijk maken. En met de unieke abonnementen is dit goed gelukt!

Emailmarketing Manager is een betrouwbare partij. Fruitzaam Gifts was op zoek naar de juiste methode om onze klanten te bereiken en dat is gelukt! We bevelen Arnout dan ook zeker aan. Hij is vooral eerlijk en proactief als je wat vraagt.

Said Hatuina - Mede-eigenaar Fruitzaamgifts

"Door een analytische blik en technische achtergrond gecombineerd met marketingkennis is Emailmarketing Manager de ideale sparringpartner voor je email marketing"

Sjoukje Bakker - Eigenaar Profbloggers

"De email marketing service van Emailmarketing Manager gaf ons de kans betaalbaar onze email marketing uit te besteden"

Calvin de Vries - Mede-eigenaar Detaill.nl

"Een erg fijne samenwerking met Emailmarketing Manager. Ik ben super blij hoe mijn email marketing nu is opgezet met een aantal zeer goed converterende mailflows"

Rienk Bauritius - Eigenaar Mancademy

Wie ik ben

Jouw email marketing specialist

Met een achtergrond in de wetenschap ben ik niet de eerste persoon die je in de marketing wereld verwacht tegen te komen. Na een succesvolle carrière bij bedrijven als Johnson & Johnson en DSM zocht ik naar meer vrijheid in mijn leven. Dit heeft mij dan ook doen beslissen mijn baan bij DSM op te zeggen en me op een nieuwe carrière te richten.

Nu bijna alweer twee jaar later heb ik voor mezelf en vele ondernemers meer vrijheid gecreëerd dan ik me aan het begin van mijn ondernemers avontuur kon indenken. 

Door email marketing werkzaamheden over te nemen van ZZP’ers en MKB bedrijven krijgen zij hun meest waardevolle bezit, tijd terug. Afhankelijk van de gekozen service ondersteun ik ondernemers met de installatie van de software tot en met het totaal opzetten van hun email marketing strategie. 

Arnout Reitsma

Arnout Reitsma

Eigenaar

30 Dagen Gratis Uitproberen

Neem contact op

Email marketing service voor het MKB. Van installatie tot het opzetten van een hele email marketing strategie. Premium email marketing service toegankelijk voor iedere budget.

 

KVK nummer: 72358483
BTW nummer: NL001349981B76

© 2020-2021 Emailmarketing Manager.