Partners

Het hebben van goede sterke partners is het begin van succes. We stellen je dan ook met trots voor aan ons partners.

Anglers

Een partner van het eerste uur voor Emailmarketing Manager. Van Anglers ontvangen we regelmatig verzoeken of we email marketing software voor klanten kunnen inrichten en onderhouden. En dat doen we dan natuurlijk ook met plezier. 

CRM Ontzorgt

CRM Ontzorgt is een software advies bureau. Ze begeleiden ondernemers en bedrijven naar de juiste software keuze op het gebied van email marketing (automation) & CRM-software. Ik krijg regelmatig klanten doorverwezen wanneer mijn dienst de beste fit is.

ActiveCampaign Manger

ActiveCampaign Manager is een zuster bedrijf van Emailmarketing Manger en doet eigenlijk precies hetzelfde, maar dan met de software van ActiveCampaign. Hier is een intensieve samenwerking gaande, mochten klanten beter gebaat zijn bij een van de zuster bedrijven dan worden deze doorgestuurd. Alles om de klanten het beste van dienst te zijn.

AV teksten

Anja Verhaar is tekstschrijver en bijna elke tekst kan je aan haar toevertrouwen. Dat is dan ook de rede dat ze is aangetrokken om het team van Emailmarketing Manager te versterken. Heb jij nu geen zin om e-mails te schrijven, of wil je dit gewoon door een professional laten doen? Door onze samenwerking kunnen we je dit met een mooi voordeel aanbieden.

VAMOS Support

VAMOS Support vormt een unieke samenwerking tussen experts en studenten. Ze versterken jouw mkb-bedrijf en zorgen dat de vijf belangrijkste onderdelen als een huis staan. Zodra het fundament goed is, kunnen we namelijk verder met het bouwen van jouw droombedrijf. Een van de aspecten van verder bouwen is email marketing. Wanneer VAMOS een klant heeft waar dit voor speelt word deze naar Emailmarketing Manager doorgestuurd.

30 Dagen Gratis 

Probeer onze Email Marketing Service nu 30 dagen gratis uit. Geen beperkingen in aantal contacten of e-mails. Je krijgt letterlijk overal toegang toe!

Email marketing service voor het MKB. Van installatie tot het opzetten van een hele email marketing strategie. Premium email marketing service toegankelijk voor iedere budget.

 

KVK nummer: 72358483
BTW nummer: NL001349981B76

© 2020-2021 Emailmarketing Manager.